fbpx

Snel en pijnloos vet verwijderen

Boek jouw 1e TC Cryo behandeling nu voor €97 ipv €139

Maak direct een afspraak voor een behandeling!

De voordelen

Van Cryolipolysekuur in combinatie met
wisselbadentherapie met de TC Cryo:

  • Gericht afvallen op specifieke plaatsen
  • Met één kuur kan 3 tot 10 cm omvang verlies gerealiseerd worden
  • Veilige temperaturen; 6 graden Celsius
  • Behandeling van grote oppervlaktes m.b.v. speciale wraps
  • Versneld afvoeren van afvalstoffen
  • Snel omvang verlies met wissenbadentechniek

Hoe werkt vetbevriezing?

Met onze medisch gecertificeerde TC Cryo, gebruiken we Contrast Cryolipolyse om lichaamseigen processen te activeren die hardnekkig wit vet omzetten in energie. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen geremd en een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen verbrand. Dit resulteert niet alleen in meerdere centimeters verlies op de behandelde zones, maar ook in een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat deze methode tot 75% effectiever is dan bevriezing.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Onze behandeling is volledig pijnloos en er wordt niet bevroren of gebruik gemaakt van zuignappen. Tijdens de 55 minuten durende sessie kun je ontspannen in onze comfortabele stoel, terwijl de vloeistof in zachte wraps snel wisselt tussen temperaturen van 6 en 41 graden Celsius. Hoewel de eerste keer dat je de 6 graden voelt koud kan aanvoelen, zul je er snel aan wennen en kun je tijdens de behandeling genieten van een kopje koffie of thee.

Om het beste resultaat uit elke sessie te halen, raden we aan om tussen elke behandeling ongeveer 1 tot 2 weken te wachten. Onze behandelaar zal dit specifiek met je bespreken tijdens de behandeling. Daarnaast adviseren we om tijdens de kuurperiode zelf ook gezonde voeding en lichaamsbeweging toe te passen. Dit is namelijk het ideale moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en zo je resultaten te verbeteren.

Omdat er bij onze behandeling geen bevriezing plaatsvindt, kun je na de sessie vrijwel direct alles weer doen! Het enige wat je even moet vermijden zijn zware inspanningen totdat je huid volledig is opgewarmd.

Wat maakt de TC cryo uniek?

Er zijn verschillende behandelingen op de markt die de naam Cryo of Cryolipolyse dragen, maar behalve de naam hebben ze weinig overeenkomsten.

TC Cryo vriest niet en is 100% veilig
Bij bevriezing kunnen niet alleen vetcellen, maar ook de huid en zenuwen worden aangetast. Dit kan leiden tot blijvende gevoelloosheid en brandwonden. Bij TC Cryo wordt er niet bevroren. Onze medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C).

Groot oppervlak voor egaal resultaat
Met onze grote wraps kunnen we bijvoorbeeld in één keer de buik inclusief lovehandles behandelen voor een mooi en gelijkmatig resultaat. Andere methoden, zoals zuignappen en koelblokken, behandelen slechts kleine delen tegelijk, waardoor er grote, onbehandelde tussenruimtes ontstaan. TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

Wisselbanden voor optimaal resultaat
TC Cryo wisselt in slechts 6 seconden tussen temperaturen van 6°C en 41°C, vergelijkbaar met het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, een betere doorbloeding en een steviger, gezonder uitziende huid. Onze methode is tot wel 75% effectiever dan bevriezing!

Welke delen van het lichaam kunnen we behandelen?

Met de 2 grote wraps kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen, waaronder de kin, borst, bovenarm, buik en bovenbeen. De zachte wraps passen zich aan bijna elke ronding aan en kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt om specifieke zones te bedekken en te behandelen. Door de flexibiliteit van de wraps kunnen we de behandeling afstemmen op de individuele behoeften van onze cliënten en streven we naar optimale resultaten.

Is het voor iedereen geschikt?

De behandeling is over het algemeen veilig en geschikt voor de meeste mensen. Bij uitzonderlijke gevallen, zoals tijdens de zwangerschap of bij koude-allergie, kan het echter niet worden aanbevolen. Het is belangrijk om te weten dat zelfs mensen met een hoger lichaamsgewicht nog steeds in aanmerking kunnen komen voor de behandeling, hoewel het raadzaam kan zijn om een aangepast dieet te volgen voor een optimale ervaring. Aarzel niet om ons te benaderen als je vragen hebt over de behandeling, we staan klaar om je te helpen!

Is deze behandeling medisch gecertificeerd?

Onze apparatuur is geproduceerd in Nederland en heeft een medische certificering van TÜV (klasse IIa).

Marianne Pols

Marianne Pols

Huidcoach hannah / Eigenaresse

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam in de schoonheids- en wellness branche.

Meer over Marianne

Jolanda Hagman

Jolanda Hagman

Medewerkster

Sinds Februari 2022 ben ik werkzaam bij Instituut Purete, nadat ik jaren in de cosmetica branch heb gewerkt.

Meer over Jolanda

Drs. Lida Bos

Drs. Lida Bos

Cosmetisch arts

Lida Bos studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Meer over Lida

Zichtbaar resultaat na
de eerste behandeling

Behaalde resultaten

Maak direct een afspraak

“In 4 weken tijd (3 behandelingen gehad) en nu al 5 cm rondom mijn maag kwijt. Ik heb diverse malen al geprobeerd af te vallen met diverse middelen en niets hielp. Ik ben erg trots hierop, vooral omdat ik van een hoop mensen complimenten hierover heb gehad. ik kan hierover nog maar 1 ding zeggen: Pureté is top!”

Coby