fbpx

Afgelopen jaar heb ik de beslissing gemaakt om de tc cryo een kans te geven. 7 behandelingen in totaal heeft meegeholpen m’n huid strakker te krijgen. Dit in combinatie met gezonde leefstijl en voldoende bewegen. Mijn buikomvang is in die 3 maanden en dus 7 sessies met 4 cm afgenomen.

Rosa

Ik heb inmiddels een paar keer de IPL behandeling gedaan tegen ongewenste haargroei op mijn kin als gevolg van de overgang. Het resultaat was na 1x al geweldig. Een aanrader!
Antoinet
Ik ben zeer tevreden over de TC Cryo. Ik ben in totaal 12 cm kwijt, geweldig!
Rachida
Ik ben 68 jaar en ik kom al jaren bij Marianne voor schoonheidsbehandelingen. Eigenlijk ben ik een beetje passief, Marian adviseerde mij om het afslankprogramma te doen met warmtecabine en ozoncabine. Nu een aantal weken bezig en ik ben erg enthousiast. Dus ook voor dames die wat ouder zijn!
Anneke
Ik kom al jaren als een tevreden klant bij Pureté. Professionele behandelingen en zeer klantvriendelijk. Zeker doen!
Roos
Zeer tevreden over de goede begeleiding bij het gebruik van de infrarood-afslankcabines en de ozon-zuurstofcabines! Vooral blij met het resultaat. En de permanente make-up! Altijd mooie wenkbrauwen! De massages van de (sport)masseur, die zijn heel goed, mijn man en ik gaan er graag naar toe.
Edith Mieloo
Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Pureté. Bij Marianne voor de gezichtsbehandelingen en af en toe bij Jan voor de heerlijke rug massages. Marianne zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt zodat je heerlijk ontspannen van de behandeling kan genieten. De Hannah behandeling en de producten hebben ervoor gezorgd dat mijn huid er prima uit is gaan zien.
Jacqueline Trijssenaar
Mooie en goede behandelingen, altijd even gezellig en vriendelijk personeel
Claudette
Ik kom al geruime tijd voor de hannah gezichtsbehandeling en zie dat mijn huid elke keer weer verbeterd is, mits je ook de Hannah producten gebruikt. De behandeling is fijn en ontspannend. Er hangt een fijne ontspannen sfeer.
Helen Kok
Al jaren ben ik vaste klant. Marianne en haar team zijn heel klantgericht. De sfeer in de salon is heel goed en vertrouwd. De afslankcabines werken echt,vooral als je gedisciplineerd met regelmaat gaat.Van de ozoncabine krijg je een zachte huid en het zit heerlijk ontspannend. Ik kan Purete zeker aanbevelen!
Mathilde
Bij Purete terecht gekomen via een advertentie in de Zuidwest krant. Er werd een inloop ochtend geïntroduceerd waarmee je kennis kon maken met de TC-cryo. Door een goede duidelijke uitleg heb ik een afspraak gemaakt zowel voor de TC-cryo als de infrarood cabine. De TC-cryo vind ik heerlijk ontspannend, even een rustig moment voor mezelf. Na drie behandelingen ben ik al 6 cm kwijt waardoor ik weer een silhouet zie. Ik heb nu een vervolg behandeling genomen. Verder vind ik de salon heel sfeervol en rustgevend en niet te vergeten heel schoon. Het team is ook geweldig. Goede adviezen en begeleiding. Ik zou de salon zeker aanbevelen aan familie en vrienden.
Tonnie Blokpoel
In 4 weken tijd(3 behandelingen gehad) en nu al 5 cm rondom mijn maag al kwijt.Ik heb diverse malen al geprobeerd af te vallen met diverse middelen en niets hielp.Ik ben erg trots hierop,vooral omdat ik van een hoop mensen complimenten hierover heb gehad. ik kan hierover nog maar 1 ding zeggen: Purete is top!
Coby Izeboud
Ik had al eens in een folder gelezen over Cryolipolyse en ook al eens op internet gekeken. Toen Marianne mij vertelde dat zij van plan was apparatuur aan te schaffen en deze behandeling in haar salon op te nemen, was ik gelijk enthousiast. Sommige vetrolletjes gaan eenvoudig niet weg, hoe hard je ook sport. Ik heb drie weken geleden de eerste behandeling ondergaan. Je ligt heel comfortabel op de behandelbank met een brede band om (in mijn geval buik) Gedurende een uur wordt deze zone afwisselend afgekoeld tot 6 graden vervolgens weer verwarmd tot 41 graden. Het schijnt dat vetcellen veel gevoeliger zijn voor kou dan ander weefsel. Het is volkomen pijnloos. Bijna ongemerkt gingen de centimeters eraf. Na een week was ik al 3 centimeter kwijt. Inmiddels heb ik de tweede behandeling achter de rug en ik begin nu echt weer een taille te krijgen.
Hannie Brussee
Dit jaar begonnen met een kuur van 10 behandelingen bij Pureté met de infraroodcabines en ozon-zuurstofcabines. Ik werd goed begeleid door Marianne Pols. Ik ben afgevallen en ben ook wat stress kwijt. Ben ook beter op mijn voeding gaan letten en voel me daardoor een stuk lekkerder. Ook meteen maar even een gezichtsbehandeling genomen en deze was echt super. Marianne zegt altijd dat de producten van Hannah een feestje voor je gezicht zijn, en ze heeft helemaal gelijk. Mijn huid is echt verbeterd en ik krijg veel complimenten van collega’s en familie. Bij Pureté ben ik ook in contact gekomen met een goede (sport) masseur. Mijn stress neemt geleidelijk af en mijn schouder gaat ook weer de goede kant op. Zo blij met deze (sport) masseur hij denkt ook echt met je mee. De salon is super schoon, de mensen zijn heel erg vriendelijk en vooral erg professioneel ze weten waar ze over praten. Ik kan echt iedereen aanraden om naar deze salon te gaan.
Saskia
Ik ben zeer tevreden over de uitstekende begeleiding bij het gebruik van de infrarood-afslankcabines en de ozon-zuurstofcabines!
Annet
Vorig jaar heb ik een biopeeling behandeling gedaan. De behandeling was fijn en effectief. De cremes van Hannah hebben mijn huid aanzienlijk verbeterd. In de salon is een fijne sfeer. De afslankkuur in de infraroodcabines is prettig en het resultaat is na 1 kuur al zichtbaar. Top producten en top (huid) specialisten. Een aanrader!
Marian Vink
Al bij binnenkomst werd ik goed ontvangen. Ik had een afspraak gemaakt voor een gezichtsbehandeling om mijn huid te verbeteren. Ze nemen uitgebreid de tijd om een huidanalyse te maken. Je huid wordt gemeten op vocht en vet percentage. De gezichtsbehandeling was uniek. Wat mij opviel, is dat de behandeling van Hannah totaal verschilt van de standaard behandelingen die ik in andere salons had ervaren. Ze gaan echt voor huidverbetering!
Mevr. Schoor
Was op zoek naar een goede masseur. Had van mijn collega’s gehoord dat er een goede masseur werkzaam is bij Instituut Pureté. Heb daar een afspraak gemaakt, werd goed ontvangen. De massage was doeltreffend en zeer ontspannen. Ik heb meerdere massages ondergaan, maar deze masseur (sport) is zeer vakbekwaam. Boek nu ook elke 4 weken een massage.
Ineke
Ik sport regelmatig en eet gezond, maar helaas blijft mijn buik achter met het verlies van centimeters. Aangezien ik bij Pureté kom voor heerlijke massages/gezichtsbehandelingen werd mij de cryolipolyse aangeraden, vet verliezen door vet bevriezen. Ik was in het begin wat sceptisch, maar besloten om het te ondergaan, aangezien ik weet dat alle behandelingen bij Pureté van kwaliteit zijn.
Tot mijn verbazing was ik al na de eerste behandeling 2 cm kwijt. Nu na de derde behandeling 6 cm. Ik ga nu vol enthousiasme door tot de zesde behandeling. Pureté, jullie hebben weer een top product in huis.
Tamar v.d. Kroft

Laat een recensie achter

Wij stellen het erg op prijs, als u iets wilt schrijven in ons gastenboek.       Team Puretè

  Openingstijden

  maandag 09:00 – 17:00
  dinsdag 09:00 – 17:00
  woensdag 09:00 – 17:00
  donderdag 09:00 – 17:00
  vrijdag 09:00 – 17:00
  zaterdag 09:00 – 15:00
  zondag Gesloten

  Afspraak maken

   Op zoek naar tips of het laatste nieuws?